Невиждан интерес предизвика грандиозният спектакъл, който ще постави финала на

...
Невиждан интерес предизвика грандиозният спектакъл, който ще постави финала на
Коментари Харесай

Безпрецедентен интерес към финала на „Като две капки вода“ в „Арена София“

Невиждан интерес провокира грандиозният театър, който ще сложи финала на дванадесетия сезон на шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “. След формалното оповестяване на събитието в зала „ Арена София “ на 13 май, повече от 10 000 билета бяха разпродадени стремително.

За първи път в историята на българските телевизионни излъчвания следва в ефира да бъде излъчен край, който ще бъде сниман с десетки камери в действително време от най-голямата зала в страната. Хилядите почитатели на „ Като две капки вода “ ще се вълнуват онлайн с 8-те участници по време на последните им превъплъщения. Телевизионните фенове ще могат да проследят последната борба за купата „ Най-добър подражател “ в дванадесетия сезон на най-забавното шоу за фалшификати на 13 май от 20:00 ч. по NOVA.

В „ Арена София “ феновете на хитовото шоу „ Като две капки вода “ ще видят обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров, както и звездните участници, които ще се борят за успеха. Освен това предстоят още доста изненади и специфични посетители, които ще създадат преживяването незабравимо, както онлайн, по този начин и пред телевизионните екрани.

Следете , формалните профили на „ Като две капки вода “ в  и, както и за повече информация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР