Невиждан интерес отчитат от агитката на Левски преди гостуването на

...
Невиждан интерес отчитат от агитката на Левски преди гостуването на
Коментари Харесай

Феновете на Левски в еуфория преди гостуването на Локо Пд

 В Сърбия: Стоянович подвигна Левски от мъртвите за по-малко от месец
Невиждан интерес регистрират от агитката на Левски преди гостуването на Локомотив (Пловдив).

Петте следващи победи, които записаха " сините " под управлението на Славиша Стоянович, провокираха еуфория измежду ентусиастите. До този миг има над 2500 поръчки за билети за срещата на " Лаута ", като множеството искащи към този момент даже са заплатили и за екскурзиите, които се провеждат за мача. От Сектор " Б " обаче ще бъдат принудени да отпишат част от искащите, тъй като няма да има къде да влязат. Секторът за посетители на стадион " Локомотив " побира единствено 2000 души, а тази численост към този момент е надмината.

" Ще би трябвало да се тъпчем, само че е гадно да връщаме хората. Все отново от дълго време не е имало подобен интерес ", разясниха от агитката пред  " Меридиан мач ". До този миг няма публична численост на билетите, които Локо ще отпусне на гостите от София. " Сините " обаче се надяват, че пловдивчани няма да им вършат пречки, както не е имало и до момента за мачовете сред двата тима.

Днес представители на Националния клуб на последователите на Левски ще се срещнат с шефовете на " Лаута ", с цел да уточнят всички въпроси към мача в неделя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР