Невиждан екшън в 5-звезден хотел у нас. Семейство от Сандански

...
Невиждан екшън в 5-звезден хотел у нас. Семейство от Сандански
Коментари Харесай

Въоръжено с пушка семейство нахлу в дискотека на 5-звезден хотел

Невиждан екшън в 5-звезден хотел у нас. Семейство от Сандански - майка, татко и наследник Яневи, нахълтаха маскирани и въоръжени в дискотеката на прочут 5-звезден хотел нощес, оповестява Struma.com.

В продължение на над 30 минути въоръжената с пушка помпа фамилия, държала на прицел личен състав и клиенти на нощния клуб, мощно ядосани на защитата на заведението. Какво се случило?!

Около среднощ майката, бащата и синът поискали да влязат в нощния клуб, само че били спрени от охранителите, защото бащата бил облечен с спортен екип. Въпреки настояването обаче, поради ВИП клиентите в влиятелния хотелски комплекс, охранителите отказали да ги пуснат. Тримата се отдръпнали и минути по-късно се върнали с маски на главите и въоръжени с помпа пушка и почнали да заплашват присъстващите.

Разхождали се страховито в заведението, извикана е полиция, бащата съумял да избяга, а майката и синът са задържани. Бащата се търси, той е с богато престъпно досие. Случаят шокира очевидците на случая, изплаши клиентите и нанесе имиджов удар върху хотелския комплекс, който е измежду най-луксозните в курортния град.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР