Невероятно шоу в Денсинг старс“ – шопски танц, счупени кости,

...
Невероятно шоу в Денсинг старс“ – шопски танц, счупени кости,
Коментари Харесай

Наско Месечков със счупена пета в Денсинг старс“, д-р Щонова усети духа на Дънов и пропя

Невероятно шоу в „ Денсинг старс “ – шопски танц, счупени кости, духа на Петър Дънов и песни. Всичко това излезе от двойката Неделя Щонова и Атанас Месечков. Невроложката и тв водеща се премени в носия, върза си кърпа, постави цървули и смая всички с шопски танц, преди който, по време на подготовките, сподели, че усеща духа на Учителя Петър Дънов. Партньорът й на паркета Наско Месечков пък й партнира с жестока фрактура.

„ Имам счупена костица сред петата и глезена, в този момент съм малко замаян “, изясни философски той. 

Публиката и журито бяха сащисани от Неделя, която не изпусна нито една стъпка от хорото и се сля с танцьорите от отбор „ Българе “. „ Както е споделил шопът: От Витоша по-високо нема и от Искъро по-дълбоко също нема! Аз бих споделила: от Неделя и Наско по-щуро нема! “, разяснява водещата Алекс Раева.

Журито награди цялото това обилие и подвигна три деветки и една осмица. „ Неделя, ти си вулкан от страсти, детонация за душата! “, отсече Галена Великова.

За край неуморимата доктор Щонова, която е родопчанка, а не шопкиня, извърши „ Бела съм, бела юначе “, а публиката избухна в овации.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР