Невероятно преживяване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария

...
Невероятно преживяване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери се посмяха от сърце, запознаха се и с Пам от Ергенът

Невероятно прекарване на гаджето си Валери спретна холивудската звезда Мария Бакалова.

Тя го заведе да се посмеят дружно на премиерата на книга, писана единствено от дами. На сцената в последния миг се появи и плюс сайз моделът Пам Велидис - една от най-обсъжданите участнички в " Ергенът “, която свети с разсъдък и лъчезарно лъчение.

Симпатягата Валери, който нашумя около присъединяване си в риалити шоуто " Игри на волята ", е наследник на олимпийската шампионка по пукотевица Мария Гроздева. А актрисата Мария Бакалова, която популяризира България и Бургас по целия свят, разгласи новината за връзката им точно на Свети Валентин. От тогава двойката се демонстрира без терзания в общественото пространство, написа " Флагман ".

Премиерата на сборника " Виж в този момент, моето момиче " бе в столицата. Книгата излиза с идея – да поддържа дами, устремени да се развиват в областта на културата и образованието тук, в България.

Мария Бакалова и Валери Григоров се посмяха с истории от книгата, изпълнени прелестно от създателите Ваня Щерева, която даже стоеше до светската двойка, Милена Фучеджиева, Мила Роберт, Дарина Такова, Мила Михова, Елисавета Белобрадова, Прея, Цветелина Цекова и Пам Велидис, която се включи изключително.

А като специфичен посетител на събитието Мария Бакалова даде обещание да се включи със своя история в идващото издание на сборника.

Книгата ще бъде показана и в Бургас и Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР