Невероятно, но факт. Не мога да се начудя как така,

...
Невероятно, но факт. Не мога да се начудя как така,
Коментари Харесай

Колтуклиева призовава Трифонов, да огласи записите от апартамента на Радостин Василев

Невероятно, само че факт. Не мога да се начудя по какъв начин по този начин, Радостин Василев споделя истината?!

Днес, в студиото на БТВ, спортният министър трябваше да види фрагменти от свое изявление, в което твърди, че Виктория Василева е била в неговия апартамент на срещата сред отцепниците и Кирил Петков, както и фрагменти от изявление на Виктория Василева, която отхвърля да е била на срещата.

Радостин Василев прикани Виктория Василева да се явят на детектор на лъжата! V vs V!

Ай-ай-ай, каква грозна фамилна сценка! Защо по този начин?!

Руди пие вода, колкото да преглъща…отново пие вода, отново мъчно преглъща. Мъкаааа!

Радостин Василев споделя истината. Знам сигурно, че Виктория Василева е участвала на потайната седянка в жилището му в кв. ”Витоша ”, до зоологическата градина, единствено че се е скрила в спалнята при появяването на Кирил Петков, с който преди този момент се е виждала, дружно със своята пионка Руди. Разказах към този момент за това и попитах – за какво тъкмо там?- не й ли отива повече на Вики да отиде в кухнята и да забърка на своя готован омлет с шунка. Защото, горката тя, от години се грижи за бъдещата някогашна звезда на “Има подобен народ ” – вкарва го в партията, прави го лидер на листата в Плевен за трите миналогодишни вота, той пък пробутва за депутати най-хубавите си другари: Александър Тодоров и Венцислав Петков. Пак с неоценимата помощ на Виктория, спортният министър прави врътка на ръба на закона, тъй че Сашо Парашутиста става изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор, а Венци Лихваря – изпълнителен шеф на Национална спортна база, където през април назначава на работа като “озвучител ” в националния стадион “Васил Левски ” брачна половинка на благодетелката – Иван Василев Бадатлиев ( контракт № ЧР-22-189/21.04.2022 година.)

Колко им е било хубаво през май-юни! Когато са заговорничили, когато министър председателят Кирил Петков ги е засипвал с обещания, когато са били на една ръка разстояние от светлото бъдеще – мандат 4+4… Здравей, Живот!

Обаче, на 22 юни всичко катастрофира и след това отново – когато Асен Василев върна първия изследователски мандат на президента.

Днес в лагера на ренегатите царува напрежение, съмнение, противоречие с опитите на Радостин Василев да ги командва: той желае избори, някои от тях желаят държавно управление. Всяка коза за собствен крайник.

Единственото общо предпочитание е, в случай че има кабинет, Гроздан Караджов да не е министър.

Ах, Вики, Вики, ти ме блокира във Facebook, когато те попитах за контракта на мъжа ти, а трябваше да прочетеш моя коментар за: “малките неблагодарници, които се трансформират в огромни неблагодарници и по какъв начин всеки неблагодарник се сблъсква със своя неблагодарник ”.

Слави, здравей, хайде апелирам те – огласи записите от жилището на Радостин Василев! Не бъди лакомец – няма единствено ти да се забавляваш, я! Сподели интригата с аудитирията!

Коментар на журналистката Соня Колтуклиева 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР