Невероятно, но факт! Канадец спечели джакпота от 50 милиона канадски

...
Невероятно, но факт! Канадец спечели джакпота от 50 милиона канадски
Коментари Харесай

Мъж спечели $36,5 млн. и отиде на работа на следващия ден СНИМКИ

Невероятно, само че факт! Канадец завоюва джакпота от 50 милиона канадски $ (36,5 милиона долара) Lotto Max и се върна на работа, тъй като има вяра, че компанията ще страда без него. 

Пиер Рише спечелил съдбовна сума на 6 октомври. Той купил печелившия билет за 10 $ в супермаркет Super C в Монреал, до момента в който пазарувал за Деня на благодарността с щерка си. Търговецът, който продал печелившия билет, ще получи комисиона от $5000.

Според Ричър брачната половинка и щерка му разбрали, че той е спечелил 50 милиона канадски $ ден след тегленето, пише USA Today. Момичето изкрещяло толкоз мощно, че фамилията й помислили, че е видяла паяк. Въпреки огромната облага мъжът останал индиферентен и траял да си прави работата.

" Влязох в стаята и ми споделиха, че съм спечелил. Казах " ОК " и си потеглих ", сподели спечелилият пред кореспонденти.

Ричър, гражданин на Монреал, не разреши на скорошната си облага от
лотарията за 50 милиона $ да промени метода му на живот. Въпреки че е на повече от 60 години, той се появи на работа в кетъринг компанията в 4:30 сутринта в понеделник сутринта след тегленето на лотарията, като че ли нищо не се е случило.

" Не мога да ги оставя сами на мрачно. Отделът по корабоплаването не може да се оправи без моето наличие. Чувствам се по същия метод. Нищо не се е трансформирало ", сподели канадецът.
лотарията " src= " https://glasnews.bghttps://focus.ua/static/storage/thumbs/1088x/1/e8/326aee8f-8599440a9aea4196d24056faa6369e81.png " alt= " Билет за
лотария, победител от лотарията, завоюва 50 милиона $, отиде на работа, продължава да работи, не беше удовлетворен от успеха, " width= " 1088 " height= " 722 " data-title= " Победитель лотереи в Канаде " data-ll-status= " loaded " /> Семейството възнамерява да закупи къща и кола Снимка: Canadian Lottery
Въпреки обстоятелството, че Ричър наподобява апатичен към неочакваното благосъстояние, то няма да е неефикасно в банковата му сметка. Мъжът сподели, че въпреки всичко ще работи рано заран, само че той и фамилията му са измислили проект по какъв начин да употребяват парите.
„ Планираме да си купим къща, нова кола и това е, и по-късно да отидем на отмора. Аз не съм от хората, които отиват на отмора, тъй че ще пусна фамилията на отмора “, сподели спечелилият.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР