Невероятно, но факт. Един нарушител на Конституцията се закле в

...
Невероятно, но факт. Един нарушител на Конституцията се закле в
Коментари Харесай

Евродепутатът Александър Йорданов за Кирил Петков и Румен Радев: Един нарушител на Конституцията се закле в нея! А друг дава акъл от трибуната

Невероятно, само че факт. Един извършител на Конституцията се закле в нея! А различен дава " ум " от трибуната! Накриво стъпи " смяната ". Това написа в профила си във Facebook евродепутатът и ръководител на 36-ото Народно заседание Александър Йорданов. Думите му са във връзка мнението на Конституционния съд, че Кирил Петков е нарушил Конституцията, като станал длъжностен министър на стопанската система с двойно поданство. Същият Петков през днешния ден се закле тържествено да съблюдава Конституцията и Законите на България.

Втората част от коментара на Йорданов се отнася за президента Румен Радев, който също, знаейки, че Петков е двоен жител и назначавайки го за министър, нарушава Конституцията.
свързани новини49364преди 21 часа69348преди 15 часа
Йорданов не пропусна да разяснява и речите на политическите водачи от парламентарната естрада:

Словото на Петков - празнодумие и популизъм, който не вещае нищо положително за България. Ще има народ да пати!

Словото на Атанасова - отговорно опозиционно политическо обръщение. Надеждата е в опозицията, тъй като на власт ще бъдат популисти.

Словото на Нинова - необикновено, само че типично за Българска социалистическа партия двуличие. Върхът: Българска социалистическа партия - " поръчител за стабилността на България "!

Словото на Иванов - едно баба знае, едно си бае. И по този начин връща столетницата на власт.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР