Невероятно, но факт: близък до Делян Пеевски сайт съобщава, че

...
Невероятно, но факт: близък до Делян Пеевски сайт съобщава, че
Коментари Харесай

Доживяхме! Близка до Пеевски медия прогнозира арест за политика-олигарх

Невероятно, само че факт: непосредствен до Делян Пеевски уебсайт оповестява, че до седмица щели да бъдат задържани още трима олигарси. За укриване на налози, пране на пари, източване на Данък добавена стойност и прочие Четвърти арест прокуратурата гласяла за човек „ неразривно обвързван с активността на избрана политическа партия “.
Дейността на въпросните бъдещи обвинени била обвързвана с поддържане на контрабандни канали на цигари и алкохол, прибавя изданието.

Замислихме върху характерностите и жокера, които дава уеб страницата, и след секунди ни стална кристално ясно, че белезниците на зам.-главния прокурор Иван Гешев, ще щракнат към пухкавите китки на самия Делян Пеевски. Именно той дава отговор най-точно на изискванията: олигарх (колко милиони завоюва около присъединяване си и връзките си с властта), забъркан в контрабанда на цигари (спомнете си отчета на турските секрети служби за контрабандата на цигари от „ Булгартабак “) и обвързван с политическа партия (ДПС). Перфектното сходство. Дано Пеевски не се досети и да мине в конспиративност. Или да се укрие от правораздаването и хубавичко ръка на Гешев в мазето на хотел „ Берлин “ или в сламена колибка в Дубай…

Какви метаморфози. Какво превръщане на палачинки. До през вчерашния ден Пеевски бе популярен, несправедливо упрекван и прочие, а през днешния ден – белезници за серсемина.

Не е ясно единствено, в случай че Гешев тръгне по следите на покупко-продажби с някои издания и инцидентно надуши офшорките „ Ланбрей “ и „ Грейблок “, какво ще предприеме? И какво ще написа тогава същият уебсайт? Или приветственият адрес на основния прокурор Сотир Цацаров до медията преди време е гаранция за недостижимост?

Очертава се забавна есен. Някои медии изпревариха природата и се обагриха щедро в жълто-кафяво...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР