Невероятно е, че лице като Тошко Йорданов, автор на чалга

...
Невероятно е, че лице като Тошко Йорданов, автор на чалга
Коментари Харесай

Кръпката на война с Тошко Йорданов: Такива като него опростачиха нацията ни с чалга!

" Невероятно е, че лице като Тошко Йорданов , създател на чалга текстове, идеолог на чалга предаване, водещ в чалга телевизия, застава отпред на почтеното приятелство в областта на културата и медиите в 47-ото Народно събрание. Подписах се и аз под тази подписка, която ми изпратиха за неговото премахване от там. Искам да кажа, преди да ме питате каквото и да било, че аз не съм " за " или " срещу " хората, които почват тази подписка, а срещу личността на човек, който е работил в предаване, което опошли българската културна общественост и сътвори чалгата. "

Това показа пред " България Днес " емблемата на митингите при започване на демокрацията - Васко Кръпката. Той и стотици хора упорстват народните представители да прегласуват решението си и да изберат нов ръководител на парламентарната комисия по просвета, защото въпреки всичко от този човек " доста неща ще зависят в бранша " по думите на протестиращите.

" Не познавам персонално Тошко Йорданов, само че като сценарист той и хората с него институционализираха чалгата. Това е насмешка! Тези човеци имаха пагубно въздействие в опростачването на нацията ни. По същото време на измененията злите сили спретнаха и мутрите, които впрегнаха всичките си сили, с цел да наложат чалгата с бухалките. Как да си затворя очите за това ", пита с днешна дата Васко.

 Тошко Йорданов е недолюбван от музиканта

Тошко Йорданов е недолюбван от музиканта

Самият той постоянно е дал своя вот на избори и имал лично мнение за властта.

" 30-те и повече години народна власт ми дават правото да показвам това, което мисля, без боязън. И не желая моят глас да отива тъкмо за този човек и за тези хора, които въплъщават това, което най-вече ме е дразнило в България - чалгата ", сподели Васко Кръпката.

Самият Тошко Йорданов не бе открит за коментар по темата
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР