Невероятният сезон на Ботев Пловдив продължава. И то по какъв

...
Невероятният сезон на Ботев Пловдив продължава. И то по какъв
Коментари Харесай

Велик! Безпощаден! Ботев Пловдив сгази Бейтар 4:0 в Лига Европа

Невероятният сезон на Ботев Пловдив продължава. И то по какъв метод! Сензацията отвя 4:0 богатия отбор на Бейтар Йерусалим и прескочи в третия кръг на Лига Европа с общи резултат 5:1.

В него Ботев ще срещне португалския Маритимо. Но годината към този момент е неповторима. Пловдивчани подвигнаха Купата на България, отстраниха два отбора в Лига Европа, като дотук си осигуриха 800 000 лв.. При състояние, че финансите в клуба куцаха, а най-хубавите играчи на пуснаха.

В десетата минута Ботев откри резултата на стадиона в Бургас. Прицентриране от ъглов удар Пламен Димов засече топката с глава във вратата на противника. Съвсем скоро " канарчетата " можеха да удвоят, откакто Фернандо Виана остана очи в очи с вратаря Клайман, само че ударът му мина на сантиметри около гредата.



В 32-ата минута бразилецът към този момент бе безмилостен. След едно центриране на Балтанов Виана засече от воле топката, която рикошира в ръката на защитник на израелците и се заби под гредата за 2:0.

Вторто полувреме също стартира по отличен метод и единствено две минути след подновяването на играта падна и трети гол за Ботев. При едно осъществяване от фаул удар на Неделев топката се удари в гредата и попадна непосредствено на крайници на Балтанов, който без да се бави я прати във вратата за трети път.

Капитанът изигра страховит мач, въпреки и контузен. Поклон за Лъчо! 

В 76-ата минута гостите толано изгубиха вяра, че ще могат да стигнат до нещо. Марсел Хейстер получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена преди края на срещата.

В края Бризола ги довърши с четвърти гол. Резервата приключи неповторима контра и пас на Косоко.

Накрая евреите се изнервиха. След последния сигнал скочиха на Косоко, който получи жълт картон, защото скочи да се бие.

Близо 8000 бултраси изпаднаха в възторг от играта и резултата. Те приветстваха дълго време героите. Момчетата и треньорът Никола киров го заслужават! " Канари ", юнаци!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР