Невероятните СветльоThe Legends и Контрол се качват не на виртуална,

...
Невероятните СветльоThe Legends и Контрол се качват не на виртуална,
Коментари Харесай

Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк-концерт на открито Най-големите хитове на двете банди – в петък вечер, 3 юли в “Маймунарника”

Невероятните СветльоThe Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на ИСТИНСКА сцена и то навън в “Мамунарника ” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт! Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който почитателите  ще чуят най-голУемите шлагери на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят именитите Контрол, а след тях и другите митове - СветльоThe Legends. Музиката ще се лее съвсем без спиране и в един миг, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че като че ли плуват “на три морета ”, както се пее в най-новата ария на Светльо – “На три морета ”.
Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника ” е тъкмо в 20:00 часа, по тази причина музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да пристигна Овреме по този начин, че да не се получава скупчване на входа! Особено в този “извънредно-коронен ” миг. Още повече, че купонът ще стартира от входа – с мерене на температура на публиката и разпределяне на ръкавици за еднократна приложимост. Пак на входа ще се оферират и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако към момента има такива).
Пуснатите в продажба билети дават отговор на 50% от потенциала на клуба, съгласно предписанията на управляващите, и тъкмо толкоз почитатели ще бъдат позволени на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от  билетите, към този момент са продадени! Така, че в случай че сметките с процентите са ви пристигнали допълнително – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете бандите).
И за край: останалите (50 %) от към момента незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg - тук:https://bit.ly/31qMLj9Цената им е 25 лева за билет (на предварителна продажба) и 30 лева в деня на концерта (на входа).
Можете да се присъедините към събитието във фейсбук тук:https://bit.ly/2BMd2xR, само че въпреки всичко избираме да ви забележим онлайн на 3 юли в “Маймунарника ”!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР