Невероятната 2019 година за Ашли Барти завърши по най-магическия начин

...
Невероятната 2019 година за Ашли Барти завърши по най-магическия начин
Коментари Харесай

Ашли Барти: Най-невероятната година за мен и моя екип


Невероятната 2019 година за Ашли Барти приключи по най-магическия метод със спечелването на купата във Финалите на WTA след триумф 6:4, 6:4 над Елина Свитолина на финала в Шънджън. Австралийката не скри страстите си от съвършения сезон, в който победи още на “Ролан Гарос”, в Бирмингам и в Маями.

Tale of the Tape:

@ashbarrty finishes 2019 with the most wins on tour (56), most Top 10 wins (12) and tied for the most titles on tour (4), winning one on every surface.

Of the 9 biggest titles, Barty won 3 (RG, Miami, WTA Finals). pic.twitter.com/CxsPUFc6iu
— WTA Insider (@WTA_insider) November 3, 2019

“Странно е. Ако съм изцяло откровена, това е най-невероятната година за мен и моя екип. Вълнуващо беше да завърша сезона с подобен мощен мач, изключително откакто спечелихме толкоз доста с екипа ми до момента. Сега ще имаме време за равносметка и за отмора, след което ще се приготвяме за 2020-а.

Разликата във финала направиха по-прецизните ми осъществявания. В предходните ни мачове с Елина тя постоянно успяваше да се задържи с доста битка даже когато аз стигах до преднина. Сега се стремях да взимам верните решения в огромните точки и това се случваше през съвсем целия мач.

В Китай е доста вълнуващо, през последните няколко години играя доста добре тук и знаех, че ще има доста страсти в този момент при завръщането ми в Шънджън. Това е нова епоха за женския тенис. Надявам се идната година да се завърна и да пазя купата си.

2019: The Year of Ashleigh Barty

Congratulations to the 2019 Shiseido @WTAFinals Shenzhen Champion.

What. A. Year.

LIVE BLOG: https://t.co/OJwVULE8tz pic.twitter.com/JTllhwk8Qk
— WTA Insider (@WTA_insider) November 3, 2019
Годината беше невероятна, ще би трябвало да седна и да виждам още веднъж някои моменти, с цел да ги изживея отново. Някои мемоари се открояват, само че имаше толкоз доста значими и основни мигове в някои от по-малките мачове, поради които съм най-горда през годината.

Сега ще прекарам малко повече време със фамилията ми, ще постоя в Австралия и ще си почивам. Ще се опитам да упражнявам, с цел да подобря играта си и да не преставам да се развъртвам всеки ден. Нищо не се е трансформирало, тъй че ще се сготвям за мощно начало на сезона в Австралия”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР