Невероятна история за по погрешка дадена на друга дама булчинска

...
Невероятна история за по погрешка дадена на друга дама булчинска
Коментари Харесай

Изгубена булчинска рокля подлуди София

Невероятна история за по простъпка дадена на друга дама булчинска рокля подлуди София довечера. Публикация на Елка Стоянова по какъв начин без да желае някой е връчил формалния тоалет за венчавката на нейна позната в центъра на София на друго момиче провокира хиляди мнения в обществените мрежи и над 500 пресподеляния за въпросният аутфит да се открие.

Става въпрос за жълта булчинска рокля, озовала се в ръцете на неверната булка, неразбираемо по какъв начин.

Ето какво гласи обявата, поради която стотици търсят новата почтена притежателка на тоалета за пред олтара:

" МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!! История със съспенс, трагична обич и вяра за хепи енд, щото другояче една женитба няма да се състои.

Преди по-малко от половин час (около 20,00 часа - б.р.) в заведение на ъгъла на ул. Ангел Кънчев и ул. Солунска в София, на красивото момиче от фотографията по простъпка е дадена хартиена торба с жълта булчинска рокля - бъдещата младоженка сега ридае над чаша с жълто шардоне и се моли на Вселената роклята до се появи отнейде.



Сватбата е СЛЕД ДВА ДНИ. Моля да споделяте с вярата тоя пост да стигне до момичето, с цел да може роклята да се озове още веднъж в бара и да стигне до булката. (оставям си телефона за връзка - мамо, тате - не съм аз булката, споко )

0887396565

Роклята е тънка и ефирна и се побира в орехова черупка въобще не проличава, че в торбата има булчинска рокля. Просто и е подадена с всички останали торби ".

Ако можете да помогнете, отзовете се на профила по-долу или на посочения номер. За да не остане една младоженка по жартиер.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР