Невероятен успех има във Варна една от многото професионални услуги,

...
Невероятен успех има във Варна една от многото професионални услуги,
Коментари Харесай

Булклийн сървиз ЕООД - хит край морето! Перфектното почистване на мека мебел е запазената му марка във Варна

Невероятен триумф има във Варна една от многото професионални услуги, които предлага „ Булклийн сървиз ЕООД “ . „ Явно в Морската столица всички държат на идеалното положение на меката си мебел, по тази причина се обръщат към нас “, показа създателят на фирмата  Явор Митев. Той е удовлетворен, че може да предложи най-високото качество на този характерен детайл от почистването на дома или офиса. Коментарите на доволните клиенти в действителност може би приказват най-добре:

 

„ Много съм удовлетворен от услугата „ Пране на мека мебел “ – осъществена в упоменатия час, служителят беше привлекателен, а диванът ми беше качествено изпран и изсушен. „

„ Препоръчвам! Изключително съм удовлетворена от услугата, която получих от компания „ Булклийн Сървиз “. Мъжът, който извърши услугата, пристигна тъкмо в уговорения час, доста усърдно и с внимание към всяко петънце изпра всички мебели. Препоръчвам компанията на всеки, който има потребност. “



Изпирането на меките мебели се прави с екстракторна машина посредством надълбоко впръскване на изпиращ, ароматизиращ и дезинфекциращ препарат посредством механични придвижвания с накрайник, който впръсква и засмуква назад препарата.

 



Булклийн Сървиз ЕООД е Вашето решение.

 

„ Ние разполагаме със профилиран личен състав, който е дипломиран да прави разнообразни типове разчистване. Използваме професионално съоръжение, най-съвременните машини и препарати за разчистване, които са освен ефикасни, само че и щадят почистваните повърхности.



 

Всички материали, с които работим са особено подбрани от водещите индустриални марки, еко-съобразни и биоразградими, дават отговор на стандартите за запазване на околната среда и не са нездравословни за индивида “, подсигуряват от Булклийн Сървиз ЕООД.



 

Освен да почисти домовете Ви, „ Булклийн Сървиз “ ЕООД може да се трансформира и във правилен бизнес сътрудник. Отскоро доста компании, изключително в туристическия отрасъл, употребяват „ аутсорсинг “ компания, с цел да почистят професионално спални пространства и търговски елементи. В помощ на всички мениджъри „ Настаняване “ и притежатели на хотели и къщи за посетители компания „ Булкийн Сървиз “ предлага и  тази новаторска услуга. Екипът им ще се погрижи за съвършения тип и цялостното санитарно–хигиенно обслужване на жилища и стаи, предлагани за периодически нощувки на територията на градовете София и Варна.



„ Главната ни цел е „ доволният клиент “, а сериозното отношение към работата ни е освен приоритет, а и предопределение. Нашата задача е да отговорим на Вашите условия, предлагайки Ви невиждан модел на разчистване “, споделя създателят на „ Булклийн Сървиз “ ЕООД Явор Митев.

 



Почистването на мебели надалеч не е единствената професионална услуга, която предлага „ Булклийн Сървиз “ ЕООД . За цялата палитра от благоприятни условия, които компанията предлага с най-високо качество, за ценовите предложения и спомагателни детайлности, посетете  www.bulclean.org

 

гр. София

ул. Хубча 2, ет. 2, офис 6

02 996 33 95 ; 0877 878774

e-mail: [email protected]

 

гр. Варна

ул. Полковник Свещаров 17, сутерен

052 580310; 0876 004240

e-mail: [email protected]

 

* обява

 

 

 

 

 
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР