Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради

...
Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради
Коментари Харесай

Шок във Враца! Страж на реда закриля убийците на 16-годишния Николай Димитров, който бе бит до смърт в дискотека!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца поради непремерени реплики на служител на реда, изпуснати по време на обсадата на правосъдната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обкръжили постройката на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват протичащото се във Враца. Достатъчно е деликатно да гледате и слушате видеото, с цел да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкоз скандални, колкото репликата на Петър Младенов „ По-добре танковете да дойдат! “. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка, написа БулНюз бг.

На въпрос на ядосани майки за какво полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на работа СОД към ОДП на Министерство на вътрешните работи дава отговор: „ ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) съдебна експертиза СЛУЧИ “!!! И тъй като наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев прибавя: „ РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) КАЗАХ? “ и заплашително маха с пръст!

Изказването на контрольор Бисер Кънчев първо е неприемливо поради служебното му състояние. Тези думи са жестоко нарушаване на Етичния кодекс на Министерство на вътрешните работи и с изключение на, че са цинични, те са и брутални!

Второ - по какъв начин може офицер от Министерство на вътрешните работи да се заканва с пръст против опечалени майки, които стачкуват против врачански мутри, умъртвили садистично детето им?!

Трето - формулата да си жив в Република България, значи ли, че би трябвало да си лягаш до 22 часа, тъй като по-късно Министерство на вътрешните работи не може да ти подсигурява живота?!

Четвърто - арогантното държание и изявление на Бисер Кънчев значи ли, че той желае ограничение на свободата на българските жители посредством военно състояние с вечерен час 22 часа?!

Пето - значи ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира плахо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата?

Шесто - счита ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански служител на реда, че още има място в системата на Министерство на вътрешните работи?

Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.

Информационна организация „ Трибали “ е подготвена да стигне до най-високото равнище в страната и ще се бори сходни хора да не работят в Министерство на вътрешните работи. Заради паметта на Николай Димитров…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР