Невена Зартова е подала оставката си като административен ръководител на

...
Невена Зартова е подала оставката си като административен ръководител на
Коментари Харесай

В прокуратурата в София започнаха да валят оставки /документ/

Невена Зартова е подала оставката си като административен началник на Софийската районна прокуратура. Това е съобщила самата тя пред Българска телеграфна агенция. 
Зартова не е поискала да уточни аргументите за това свое деяние, като посочи, че претекстовете ѝ са изложени в подаденото от нея заявление.
Освен това е споделила, че не знае и не може да удостовери дали четирима нейни заместници също са подали декларация до Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет с искане да бъдат освободени от постовете, които заемат.
Малко по-рано стана ясно, че всички заместител районни прокурори на София са подали оставки, само че разграничавайки се от нея.
Четиримата се отдръпват от управителните постове и заявяват, че се разграничават от дейностите на районния прокурор Невена Зартова.
Преди дни изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов разпореди инспекция на Софийската районна прокуратура поради абсурда, зародил след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.
Тогава Сарафов уточни, че в Софийска районна прокуратура е един от генезисите, където се разрушава постаментът на справедливостта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР