Неведнъж сме ви споменавали за драматичната житейска история на ,

...
Неведнъж сме ви споменавали за драматичната житейска история на ,
Коментари Харесай

Принцеса Хая спечели най-скъпия развод в историята

Неведнъж сме ви споменавали за трагичната житейска история на, която през 2019 година избяга от Дубай и потърси леговище в Лондон, укривайки се от брачна половинка си. Сагата със скандалния ѝ брак се разплете – принцеса Хая получи бракоразвод, освен това най-скъпия в историята.

Шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум от Дубай би трябвало да заплати към 650 милиона евро за прехрана на децата им и разноски за сигурност на своята някогашна брачна половинка. Това се счита за най-голямото финансово съглашение след бракоразвод, присъдено от британски съд. Съдия Мур сподели във вторник, че владетелят на Дубай би трябвало да заплати еднократна сума от 251,5 милиона паунда за три месеца, която ще включва разноските за защитата на принцесата. Делото на Върховния съд рядко обръща взор към света на елита на Персийския залив и тяхното зашеметяващо благосъстояние, само че съдията не съумя да скрие почудата си, казвайки, че това е „ в действителност невиждан стандарт на живот “.


Хая избра да не желае пари независимо като някогашна брачна половинка, като се изключи разноските за нейната доживотна защита плюс 97 милиона английски лири обезщетение, поискано за персонални движимости, които е оставила в Дубай като сбирката от бижута от диаманти, перли, сапфири и изумруди.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР