Неведнъж сме писали за модния стил на певицата Галена –

...
Неведнъж сме писали за модния стил на певицата Галена –
Коментари Харесай

Пир по време на криза: Галена си показа новите дрешки за над 15 бона (Снимки):

Неведнъж сме писали за стилния жанр на певицата Галена – тя несъмнено е измежду най-добре облечените звезди у нас. Естествено, това изисква много финансови средства, само че явно поп фолк-звездата не страда от липса на финикийски знаци, съдейки по дрешника, с който дефилира, където и да се намира.

Коментарите за нея из обществените мрежи са повече от красноречиви по този въпрос. Поп фолк звездата си пада по дизайнерските аутфити, които в множеството случаи са освен убийствено скъпи, само че и също толкоз ефектни.

Както може да си визиите – хилядите почитатели на изпълнителката са, меко казано, очаровани от своята фаворитка – която щом съумя и се втари дотам, към този момент неизбежно ще приковава вниманието.

Известно е, че Галена е и една от най-скъпоплатените певици у нас, което изяснява и високия стандарт на живот, който води.

На някои от скорошните си фрагменти в мрежата, Галена „ разхожда “ ефектни тоалети, които възлизат на над 15 000 лв. – които си набира след систематичен шопинг в международните фешън столици. Естествено, на видно място стоят етикетите с марката на съответната дрешка, с цел да можем да се впечатлим уместно.

 Галена тоалети

 Галена маркови облекла

Конкуренцията в този отрасъл е огромна, тъй че изпълнителката не може да си разреши да не е в постоянно в топ визия, а както добре се вижда, а най-доволни са почитателите й, които наблюдават всяка нейна стъпка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР