Неведнъж се е случвало Доналд и Мелания Тръмп да са

...
Неведнъж се е случвало Доналд и Мелания Тръмп да са
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и противоположните им мнения за носенето на маски

Неведнъж се е случвало Доналд и Мелания Тръмп да са на радикално противоположни отзиви по еднакъв въпрос. Често различията в Белия дом доближават надалеч отвън неговите стени и Първата двойка на Съединени американски щати влиза в неприсъствен спор пред света.

Подобен е и последният случай. Американският президент нееднократно съобщи, че няма предпочитание да носи защитна маска, и то на фона на непрестанно увеличаващия се брой инфектирани и жертви на новия ковид в страната. Това бе признато от мнозина като неуважение на концепцията за положителния образец, който един държавен глава би трябвало да дава.

Но господин Тръмп не се трогна от рецензиите по собствен адрес. Явно няма желание да трансформира и мнението си. Но на противоположния полюс е неговата брачна половинка Мелания.

Първата дама прикани от профила си в Twitter всички да одобряват съществено носенето на защитни маски и спазването на обществена отдалеченост, тъй като COVID-19 е вирус, с който всеки може да се болести. Така тя застана против визията на своя брачен партньор за нуждата от персонални защитни средства.

А президентът разяснява позицията й при една от обществените си прояви. По думите му, Мелания, както и доста други хора, са за носенето на маски и той приема тяхното мнение. Но още веднъж акцентира, че това е просто рекомендация. И откакто всеки има право на избор, неговият е да не носи, написа CNN. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР