Неведнъж Джеф Безос бе определян като истинският победител от пандемията,

...
Неведнъж Джеф Безос бе определян като истинският победител от пандемията,
Коментари Харесай

Джеф Безос е по-богат от всякога

Неведнъж Джеф Безос бе определян като същинският победител от пандемията, която преживяхме в последните месеци. Благодарение на растежа на продажбите в Amazon през месеците на самоизолация, положението му се усили в близо 40 милиона и доближи 151.7 милиарда $.
 Amazon, Джеф Безос и какъв брой завоюва най-богатият човек на света от началото на ковид пандемията
Джеф Безос - огромният печеливш от пандемията

Пир по време на рецесия

Според скорошни калкулации, разводът на Безос с дългогодишната му брачна половинка е повода той да не стане първият човек, имал над 200 милиарда $. Но пък в този момент различен връх не му се изплъзна.

През септември 2018 година, още преди развода, положението на бизнесмена доближава най-високата си стойност - 167.7 милиарда. Сега обаче тази сума е усъвършенствана. Днес, 2 юли, Безос публично е собственик на 172 милиарда - толкоз, колкото не е имал до момента . Данните са от ежедневния Bloomberg Billionaires Index.
 Снимка 417578

Причината за новия връх е цената на акциите на Amazon на фондовите тържища. С растеж от 4.4% те доближиха цената от 2878 $ , което доста напомпа положението на създателя на уеб страницата за онлайн търговия, предава Daily Mail.
 Джеф Безос, Макензи Безос и коло пари щеше да има милиардерът, в случай че не се беше развел
Възможността, която Безос пропусна с развода си

Когато свободата ти е по-скъпа

Преди дни от Amazon оповестиха, че ще похарчат 500 милиона $ , с цел да раздадат еднократна помощ от 500 $ на огромна част от работещите на първа линия в битката с COVID-19. И това се приема като дребен жест в подмяна на голямата облага, която онлайн търговецът генерира с помощта на пандемията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР