Невъзможното изявление на Гешев.Така Надежда Йорданова от Продължаваме промяната-Демократична България

...
Невъзможното изявление на Гешев.Така Надежда Йорданова от Продължаваме промяната-Демократична България
Коментари Харесай

Надежда Йорданова за думите на Гешев: Време е ВСС да спре този цирк

Невъзможното изказване на Гешев.

Така Надежда Йорданова от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " разяснява изявлението на основният прокурор Иван Гешев. Обвинител №1 даде специфична конференция.

" В друга демократична страна изказване на основен прокурор, в което обществено споделя по какъв начин ръководи прокуратурата по телефона, по какъв начин работи превзетата страна, а повдигнати обвинявания няма, би било невероятно ", написа някогашният министър на правораздаването във Facebook.

" В друга демократична страна прокуратура, която се занимава с политическо интриганство вместо да управлява следствия и да повдига обвинявания, не би била даже мислима. Корупцията и търговията с въздействие се борят не с конференции, а с качествени обвинителни актове, импортирани в съда.

В друга демократична страна основен прокурор, който да назовава народните представители " политически отпадък, който би трябвало да бъда изметен ", би бил непоносим ", сподели още Йорданова.

Тя е безапелационна: " Време е Висш съдебен съвет да прояви гръбнак и да спре този цирк, който срами правосъдната власт и разрушава българската държавност. "

 

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР