Невъзможно е да се увеличи пенсията с 20% и още

...
Невъзможно е да се увеличи пенсията с 20% и още
Коментари Харесай

Митов: Асен Василев измисли меморандума с Джемкорп, компания, управляваща пари на руски олигарси

" Невъзможно е да се усили пенсията с 20% и още куп други неща и да запазим бюджетния недостиг под 3% ”, сподели Даниел Митов от ГЕРБ в студиото на „ Офанзива ” по NOVA NEWS.

Анонсираната среща сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ” ще бъде експертна, съобщи той. „ Все отново е добре, че стартира някакъв диалог ”, разясни Митов.

Депутатът счита, че ГЕРБ би трябвало да опит да създадат държавно управление и че е обикновено на първия мандат да се гледа с най-голяма легитимност, тъй като политическата тежест, която са дали гласоподавателите е най-голяма. Според него втори няма по какъв начин да се случи, което значи е ред на третия мандат.

Митов е на мнение, че минимален капацитет за съставяне на държавно управление има Българска социалистическа партия. Той добави, че предстоят още диалози и съвещания при президента и тогава може да се мисли за формули за сформиране на кабинет.

По негови думи България е закъсняла с военната помощ за Украйна, което се дължи на Политическа партия. Той счита, че решението за изпращане на оръжие е опция да се модернизира и българската войска.

„ Асен Василев беше индивидът, който измисли този меморандум с Джемкорп, една съветска компания, ръководеща пари на съветски олигарси в Лондон в продължение на десетилетия, след което той беше индивидът, под чийто напън бяха вкарани медиатори при доставките на газ в България, медиатори свързани с Газпром ”. Той беше индивидът, който извоюва дерогация за импорт на съветски нефт в България. Той беше индивидът, който нападна Американското посолство на няколко пъти. Вчерашното гласоподаване за мен е удостоверение, че има проблем в „ Продължаваме Промяната ”, които не са доста безапелационни в говоренето, че са с проевропейска и пронатовска ориентировка ”, разяснява Митов.

По мотив машинното гласоподаване, той сподели че имат подозрения, че то може би не е " напълно почтено " и напомни, че „ Политическа партия и „ Демократична България ” желаят изходния код на софтуера ”. „ Очевидно те също имат подозрения ”, разясни той.

Въвеждането на 100% машинно гласоподаване е въвеждане на неофициален изборен ценз, софтуерен ценз, който лишава огромна част от гласоподавателите от правото на избор, сподели Митов. Той изясни, че няма страна в демократичния свят, която да гласоподава напълно с машини.

По тематиката за междинните избори в Съединени американски щати той чака републиканците да преобладават в Камарата на представителите, а за Сената не е ясно кой ще господства, само че балансите ще са нежни. Митов не счита, че това няма да промени отношението към България.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР