Неутвърдената и без опит в света на модата, Виктория Бекъм

...
Неутвърдената и без опит в света на модата, Виктория Бекъм
Коментари Харесай

Виктория Бекъм празнува 10-годишен юбилей в модния бизнес

Неутвърдената и без опит в света на модата, Виктория Бекъм пуска своята запазена марка „ VB “ през 2008 година в Ню Йорк, оттатък Атлантическия океан, надалеч от родната си Англия.

Десетилетие по-късно тя ще взе участие в неделя, в Лондонската седмица на модата за първи път при триумфалното си завръщане вкъщи към този момент като надълбоко почитан дизайнер и бизнесмен.

Бившата певица от Спайс Гърлс ръководи една империя, състояща се от четири линии за облекло, повече от 400 търговски обекта в над 50 страни и офиси в Лондон и Ню Йорк.

В самото начало Бекъм, дългогодишна фешън икона, се изправя пред страховито предизвикателство: да убеди конкурентната и взискателна промишленост, че може да остави трайно усещане у непредубедените фешън почитатели.

Възползвайки се от опцията да надмине статуса си на поп звезда и футболна брачна половинка, тя последователно печели необятно самопризнание, даже от светила в модата като Карл Лагерфелд - креативният талант зад Шанел.

" Много я виждаха като още един образец за звезда, която желае да има фешън линия без профилирано образование ", споделя пред Агенция Франс Прес Андрю Гроувс, професор по фешън дизайн в Уестминстърския университет. " Чрез упорита работа и увереност, тя опроверга тези ранни неправилни рецензии. "

В продължение на десетилетие, 44-годишната Бекъм се осмели да създаде и аксесоари, да разшири продажбите си в интернационален и онлайн формат и да усили съдействието си с представители на Рийбок, Таргет и Есте Лодер.

Нейният жанр се разви - от шикозния класицизъм, който бележи първите й стъпки във висшата мода до по-смелите разчупвания и живи цветове - неоново оранжево, ментово зелено, лилаво – по-съвременни оферти.

Тя твърди, че тайната на нейния триумф е в неуморна работна нравственос и поддръжката на фамилията й – брачният партньор й, футболната суперзвезда Дейвид, и техните четири деца.

Марката Виктория Бекъм се прави оценка, съгласно списание „ Моден бизнес “, на 100 млн. паунда. / БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР