Неуспешна разходка из мебелен магазин и по модния подиум“ преобърна

...
Неуспешна разходка из мебелен магазин и по модния подиум“ преобърна
Коментари Харесай

Те напуснаха Един за друг. Зрителка: Докторчето с това акне изглежда като ученик

 Неуспешна разходка из мебелен магазин и по " стилния подиум “ прекатурна резултата за Милена и Иван-Асен и им донесе първото място в стаята за гласоподаване в фамилното риалити " Един за различен “. Вотът на останалите влюбени отреди сантименталната конкуренция да продължи втората номинирана двойка Тина и Станимир, която излезе от последната игра с салдото единствено с 3 от 12 попадения.

" Милена, Иван-Асен, мъчно е да се разделим с вас, тъй като на този стадий няма двойка, която да не ни е станала скъпа. Оставяте изрично ярка диря в " Един за различен “, както и в сърцата на всички останали участници. Нека огънят на любовта ви в никакъв случай да не угасва, все по този начин да грее и да продължи да осветява пътя ви отсега нататък “, обърна се към отпадналата двойка водещият Емил Чолаков.

" За нас беше наслаждение да сме тук, да се срещнем с всички вас и да участваме в предаването. Радвам се, че преживяхме всичко това. Беше неповторимо и доста вълнуващо “, показа на разлъка Иван-Асен. " Радвам се, че бях част от вилата на любовта и от живота на всички вас. Успех ви искам “, добави половинката му Милена.

Не е казусът единствено във външността, Милена е в зрелост с две деца, а Иван млад,образован ерген. Не че е наша работа да съдим, само че това момче деца няма ли да желае въпреки всичко! Каквото и да пишем и разясняваме тук, всеки си върви по своя път и щом е удовлетворен, за него е вярно!

Гала наподобява по-млада, Стефан по-възрастен... Милена наподобява на 50+, а докторчето с това акне наподобява като възпитаник. От там идва казусът, гласят два от мненията в формалната фейсбук страница на предаването..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР