Неуспелият кандидат-президент Лозан Панов написа пост-обяснение за краха си в

...
Неуспелият кандидат-президент Лозан Панов написа пост-обяснение за краха си в
Коментари Харесай

Панов не целял да стане президент, а да преброи свободните и „да подреже лозата“

Неуспелият кандидат-президент Лозан Панов написа пост-обяснение за краха си в обществените мрежи. Той идва дни откакто и Демократична България, и представители на „ Правосъдие за всеки “ признаха, че да поддържат Панов е било неточност.

„ Верни другари, знаете, че преди избори се споделят доста лъжи и се премълчават доста истини. Аз направих тъкмо противоположното и то с цялостното схващане, че на страната на истината би трябвало да си подготвен да платиш и цената на истината. Изборите, които направих, не могат да завоюват президентски мандат, само че са една опция да се преброим какъв брой измежду нас са свободните хора. Защото в природата, с цел да може лозичката да даде прекрасен плод, преди този момент тя би трябвало да се изреже до крепко “, разгласи Панов.

Чисто градинарски, той акцентира, че най-хубавото време за „ подкастряне “ е преди настъпването на зимата, само че в никакъв случай в мразовито време.

„ Подрязването задоволително рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде опция на „ раните “ да заздравеят. Така лозата ще пораства бързо и ще се ускори през идващите години. Благодаря Ви, правилни другари, от все сърце за цялата поддръжка, която ми дарихте. Тя не се мери в изборни гласове, а в споделени полезности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе огромен благодат на всички българи. Тази поддръжка значи доста за мен, защото тя ускори вярата ми, че в идеята „ България на свободните и почтени хора “ има живот “, приключва той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР