Неусетно изминаха шест години, откакто звездната двойка Брад Пит и

...
Неусетно изминаха шест години, откакто звездната двойка Брад Пит и
Коментари Харесай

Има ли Брад Пит сериозна приятелка

Неусетно изминаха шест години, откогато звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли публично завършиха своята връзка. Краят на приказката им настъпи през 2016 година, когато двамата се разделиха след двугодишен брак и близо 13 години обич.
 Брад Пит, връзките с децата му и подготвен ли е да срещне идната си огромна обич
Готов ли е Брад Пит да срещне новата си обич

И в какви връзки е с децата си

Но наподобява, че холивудският артист не се отхвърля да открие своята половинка. Или най-малко по този начин си мислим, защото звездата от " Убийствен трен " пробва нещо друго и съвсем като " елементарните " хора.

Брад постоянно е обичал по-семплите и непринудени неща в живота. И очевидно към момента е по този начин. Близък до него споделя пред E! News, че артистът е " във кино лентата " за запознанствата и срещите, само че " по изцяло елементарен и неосезаем метод ".
 Снимка 582288

" Той обича да излиза на открито, да поддържа връзка, само че не го прави показно ", повдига завесата източникът на Е! News. " Брад се любува да прекарва времето си хора от най-различни сфери на живота. Това го въодушевява. "
 Снимка 526211

Дали тогава Брад Пит е намерил някой по-специален измежду тези хора? Според изданието той излиза на срещи, само че няма сериозна другарка .

Като стана дума за сериозна другарка, няма по какъв начин да не се върнем още веднъж към връзката му с Анджелина Джоли . Двамата се влюбват през 2004 година, споделят си " да " през 2014 година И макар че единствено две години по-късно всичко завършва, те въпреки всичко не престават да имат нещо общо - шестте им деца - Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.), Захара (17 г.), Шайло (14 г.), Вивиен и Нокс (14 г.).
 Снимка 583229

Преди това, за към пет години, Брад Пит е женен за Дженифър Анистън до 2005 година Двамата се срещат през 1998 година, само че излизат две години, преди да се решат да се обвържат съществено.
 Снимка 583230

Първата обществена обич на артиста от " Да срещнеш Джо Блек " е Гуинет Полтроу , която среща през 1995 година Двамата се сгодяват, само че единствено след две години всеки потегля по собствен личен път.

Откакто не е с Анджелина Джоли, името на Брад Пит се спрягаше с това на немския модел Никол Потуралски. И макар че са засичани дружно на обществени места нееднократно, те нито удостоверяват, нито отхвърлят слуховете за връзката си. Според E! News двамата се разделят през октомври 2020 година, а връзката им в никакъв случай не е била нещо съществено. Дали това в действителност е по този начин, е към този момент напълно различен въпрос.
 Брад Пит, Гуинет Полтроу и страхотните връзки, които имат макар раздялата си
Обичат ли се още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Какво изпитват някогашните след толкоз години

А за тези, които се чудят дали Брад Пит е в крайник със заглавията на пресата за сантименталните му инициативи и връзките, припомняме какво е споделил още през 2019 година в изявление за The New York Times.

" Не се стремя да го избегна, просто не го диря. Не знам какъв брой дами са споделили, че съм излизал с тях през последните две или три години - и нищо от това не е правилно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР