Неудобно ми е от това, което се случи. Първото обаждане

...
Неудобно ми е от това, което се случи. Първото обаждане
Коментари Харесай

Пенсионерът, който хвърли 100 бона на „ало“ измамници със смразяващи подробности: Казаха ми или парите, или далака…

Неудобно ми е от това, което се случи. Първото позвъняване беше в четвъртък. Един мъж ми се обади и се показа за Пламен Марков от Четвърто Районно. Това съобщи в ефира на „Здравей, България“ Владимир Зюмбюлев – пенсионерът, който даде близо 100 000 лв. на ало измамници.

„Каза ми, че рискова тайфа ало измамници – чеченци и руснаци, върлуват и им би трябвало незабавна помощ. Разполагали с апарат, който показвал във всеки един дом какви пари и полезности има. После се обади една жена и стартира да плаче, сподели, че имала потребност от пари. След малко се обади мъж, който стартира да ме ругае с най-цинични думи. Каза ми „копеле мръсно, дай парите, тъй като ще ти извадя далака“. За това бях предизвестен от мнимия полицай“, призна Зюмбюлев.

„После ме хвана боязън. Не мога да неистина, не ги знам какви са, що са и започнах да групирам парите и да ги предавам. Първо дадох наличните, които имах. Казаха ми да ги увия във фолио. Това бяха финансите на сестра ми, мои персонални и на входа и съседите. Не по-малко от 2000 лв.. Отидох след това и изтеглих парите си от банка, които ми бяха от продаден апартамент“, сподели той. „На 5 места носих парите. Един път в четвъртък и другите 4 в петък. Когато той ми сподели, че акцията е завършила и да не споделям на никого, разбрах, че става въпрос за машинация. Озадачих се, стартира да ме просветлява“, призна пенсионерът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР