Неудобната грешка на жена с капаците на прозорците остави хората

...
Неудобната грешка на жена с капаците на прозорците остави хората
Коментари Харесай

Жена е оставена да се мотае във въздуха, след като е била повдигната от краката й от капаци на магазин

Неудобната неточност на жена с капаците на прозорците остави хората в нервност, откакто занимателният миг беше уловен от видеонаблюдение.

Кадрите демонстрират, че чистачката на магазин Ан Хюз, 71, се заклещва в капаците и е вдигната на няколко фута във въздуха в Best One отвън лиценза в Понтиприд, Южен Уелс. Непохватният епизод на Ан се случи, до момента в който тя стоеше с количка и чакаше капаците да се отворят малко преди 8 сутринта в понеделник.

Но настава свиващ корем миг, когато тя бързо осъзнава, че капакът е закачил облеклата й и стартира дърпайки я нагоре. Тя обезверено се пробва да спре да бъде вдигната, хващайки количката за извършване на покупки и близкия панер за отпадък.

Но опитът на Ан е безрезултатен и тя е окачена с главата надолу с количката, увиснала под нея. Осъзнавайки какво се е случило, шефът на магазина Амед Акрам, 44, може да бъде забелязан да се катери в магазина, с цел да смъкна капака още веднъж. Но защото Ан към момента е в капан и в нестабилно състояние, той се втурва на открито, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР