Нетната печалба достигна над 2,1 млрд. евро Оперативните резултати на

...
Нетната печалба достигна над 2,1 млрд. евро Оперативните резултати на
Коментари Харесай

Generali Group отчете рекордно високи нива на оперативните резултати

Нетната облага доближи над 2,1 милиарда евро

Оперативните резултати на групата Дженерали към 31 декември 2017 година доближиха рекордно високи равнища, а чистата облага надвиши 2,1 милиарда евро, регистрираха компанията. Според Филип Доне, основен изпълнителен шеф на Generali Group, отличните резултати удостоверяват валидността и успеваемостта на стратегическия проект на групата в настоящия пазарен подтекст и препотвърждават заложените за 2018 година цели. Доне добави още, че Съветът на шефовете ще предложи дял от 0,85 евроцента за акция, което е с 6% нарастване от 0,80 евроцента за 2016 година Фокусът върху рационализиране на технологиите в комбиниране с резултатите от инвестициионния мениджмънт, ръководството на активи, здравния мениджмънт и реализирана цел за понижаване на разноските оказва въздействие две години поред върху оперативния резултат, с цел да се записват рекордни равнища. " През 2017 година осъществихме редица значими планове, като стартирането на нова тактика за ръководство на активи, усъвършенстване на интернационалното въздействие и промяна на нашата активност в Германия - всички начинания, допринасящи за цялостната резистентност на нашата група. Тези резултати, получени с помощта на ежедневния ни ангажимент и пристрастеността на нашите сътрудници, сътрудници и сътрудници, ни разрешава да гледаме към бъдещето сигурно за основаване на устойчива големина за всички наши заинтригувани страни ", сподели още Доне.

Какво сочат резултатите на грепата Дженерали към 31 Декември 2017 година? Рекорден действен резултат от 4,89 милиарда евро (+2.3%), с помощта на сегмента живот, инвестициионния мениджмънт, ръководството на активи, здравния мениджмънт и реализирана предварително цел за плануваното понижаване на разноските. Нетната облага е над 2,1 милиарда евро (+1.4%). Оперативната възвръщаемост на личния капитал (RoE) е в размер на 13,4% в съотвествие с задачата от стратегическия проект (>13%). Увеличаването на рентабилността на
животозастрахователните артикули Нова Бизнес Стойност (New Business Value) нараства 53,8%. Нетните парични потоци в животозастраховането са 9,7 милиарда евро – измежду най-хубавите в Европа в този бранш. Техническите запаси за животозастраховането са се нараснали с 4,2%. Комбинираният коефициент в размер на 92,8% се удостоверява като най-хубавият измежду огромните съперници.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР