Netflix току що обяви новия си “Basic with Ads абонаментен

...
Netflix току що обяви новия си “Basic with Ads абонаментен
Коментари Харесай

По колко реклами ще пуска Netflix в новия си абонаментен план

Netflix одеве разгласи новия си “Basic with Ads ” абонаментен проект, който ще коства по-малко, доста ще наруши положителното прекарване на потребителите във видео платформата. 
 Netflix, резултатите от второто тримесечие и новата загуба на клиенти
Netflix с нов отрицателен връх

Загубата на клиенти продължава

Basic with Ads е най-евтиният проект в Netflix и коства единствено 6.99 $ на месец, само че може да включва до цели 20 реклами в границите на един час. 

От Netflix споделят, че потребителите ще виждат реклами в продължение на сред четири и пет минути на всеки час, като рекламите ще са с дълготрайност от сред 15 и 30 секунди. 
 Снимка 581760

Те ще се появяват първоначално и по време на обещано шоу, с което Netflix в известна степен ще замязя на YouTube. 

Качеството на видео наличието за клиентите на Basic with Ads ще е лимитирано до 720р и потребителите няма да могат да теглят наличие, което да гледат по-късно офлайн. 

С новия проект също по този начин потребителите няма да имат достъп до някои заглавия в платформата, което Netflix аргументира с лицензионни спънки. 
 Снимка 567127

На фона на всичко това клиентите с Basic with Ads ще икономисват единствено три $ от цената на елементарния Basic проект, който не включва никакви реклами. 
 YouTube и по какъв брой реклами на видео пуска платформата
YouTube стартира да ни залива с реклами

По 10 реклами на пауза

Очаква се Basic with Ads да започва на трети ноември, само че към този момент ще е наличен единствено в 12 страни, измежду които България не попада. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР