Netflix съобщи за най-сериозното забавяне при растежа на броя на

...
Netflix съобщи за най-сериозното забавяне при растежа на броя на
Коментари Харесай

Netflix потвърди насочването си към видеоигрите

Netflix заяви за най-сериозното закъснение при растежа на броя на клиентите си от осем години в миг, когато хората излязоха от пандемичните си " пашкули ". Компанията обаче има отговор - видеоигрите, осведоми Асошиейтед прес.

Гигантът в стрийминг услугите разгласи, че възнамерява да стартира да прибавя и видеоигри към съществуващите абонаментни проекти, без в допълнение възнаграждение. Netflix не разкри повече детайлности също така, че в началото ще се концентрира върху мобилните игри.

Потвърждението за дълго чаканото разширение на портфолиото съответствува с публикуването на последния отчет за финансовите резултати на Netflix.

Финансовият разбор демонстрира, че видео услугата е прибавила 1,5 милиона клиенти през интервала от април до юни. Това е малко по-добре от слабото нарастване, планувано от управлението, откакто Netflix записва муден старт през зимните месеци, само че към момента е надалеч от темпа на напредък през последните години

Netflix е спечелил 5,5 милиона клиенти през първите шест месеца на годината и това е най-слабото му показване през първата половина на годината от 2013-а. Тогава компанията към момента пускаше повече истински стратегии вместо лицензирани остарели телевизионни сериали и филми.

Въпреки записания спад в растежа тази година Netflix продължава да е най-голямата стрийминг услуга в света на един все по-конкурентен пазар, който включва Walt Disney, HBO, Amazon и Apple. Netflix завърши юни с 209 милиона клиенти по света, напомня АП.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР