Netflix планира да инвестира 100 млн. долара за изграждането на

...
Netflix планира да инвестира 100 млн. долара за изграждането на
Коментари Харесай

Netflix прави фонд за творчески капитал

Netflix възнамерява да влага 100 млн. $ за построяването на Фонд за креативен капитал. Това удостовери един от основните изпълнителни шефове и основен шеф по наличието Тед Сарандос, съобщи Fox Business.

„ Ще влагаме 100 млн. щатски $ през идващите 5 години в композиция от външни организации със мощен опит във въвеждането на незадоволително показани общности в триумфа в телевизионната и филмовата промишлености, както и специфични стратегии на Netflix, които ще ни оказват помощ да дефинираме, образоваме и предоставяме работа за бъдещи гении в световен мащаб “, изясни Сарандос.

Освен това Netflix е работила с доктор Стейси Л. Смит, създател и шеф на Инициативата за приобщаване на UFC Annenberg, с цел да изследва развлекателната продукция на компанията в интервала 2018-2019 година и да изследва „ изобразяването на пол, раса, ЛГБТЕ+ лица и такива с увреждания “ на дребния екран.

Докладът е посочил, че Netflix „ изпреварва промишлеността “, като наема дами и цветнокожи дами за постановка на филми, също така реализира тъждество сред половете във връзка с присъединяване във водещи функции в продуцираните филми и сериали.

Нужно е обаче стрийминг колосът да усъвършенства представянето на лица от латиноамерикански генезис, коренното население на Съединени американски щати, Северна Африка, Близкия изток, Аляска и коренните общности от тихоокеанските острови. Платформата регистрира, че би трябвало да поработи и по повече проявление на ЛГБТЕ+ общността и персонажи с увреждания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР