Netflix обяви новите си планове за сериала The Witcher и

...
Netflix обяви новите си планове за сериала The Witcher и
Коментари Харесай

Хенри Кавил отстъпи ролята си в The Witcher на Лиъм Хемсуърт

Netflix разгласи новите си проекти за сериала The Witcher и може да се каже, че за почитателите има и добра, и неприятна вест.

Да стартираме от положителната: още преди третият сезон да се е появил, от платформата оповестиха, че сериалът ще има и четвърти сезон.

Ето я и неприятната: Хенри Кавил няма да се завърне в ролята на Гералт от Ривия.

Ролята му ще бъде поета от Лиъм Хемсуърт, който познаваме от " Игрите на глада ", а дали това е добра или неприятна вест следва да разберем.

Новините бяха оповестени в формалния блог на Netflix в събота вечерта.

It’s official: The Witcher is returning for Season 4, and Henry Cavill will be handing his swords to Liam Hemsworth as the new Geralt of Rivia after Season 3. Welcome to the Witcher family,!

Read more:
— The Witcher (@witchernetflix)
В обявата е представен и Хенри Кавил, който изяснява, че предава ролята на Хемсуърт с пожеланието да се любува на дълбочината на характера на Гералт.

" Моето странствуване като Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, по този начин и с завършения, само че уви, ще оставя медальона и мечовете си за Сезон 4 ", споделя английският артист в формалното си изказване.

" Фантастичният господин Лиъм Хемсуърт ще поеме мантията на Белия вълк вместо мен. Както при най-великите литературни герои, предавам факела с страхопочитание за времето, прекарано в облика на Гералт, и нямам самообладание да видя по какъв начин Лиъм гледа на този обаятелен и нюансиран воин. Лиъм, положителни господине, този персонаж има невероятна дълбочина, наслаждавай се на това да се гмурнеш и да видиш какво можеш да намериш ", написа още Кавил.



Лиъм Хемсуърт също разяснява новината:

" Като почитател на The Witcher съм на седмото небе от благополучие от опцията да играя Гералт от Ривия. Хенри Кавил беше необикновен Гералт и за мен е чест, че той ми подаде щафетата и ми разреши да поема остриетата на Белия вълк за идната глава от неговото премеждие ", написа австралиецът.

В началото на седмицата Хенри Кавил сподели, че ще се завърне към ролята си на Супермен във филмовата галактика на DC Comics, откакто се появи за финала на кино лентата " Черния Адам ".

В същото време той ще взе участие във кино лентата " Шотландски войник " и ще поеме ролята на Шерлок Холмс във филмите за Енола Холмс за Netflix.

По проект трети сезон на The Witcher ще се завърне в Netflix през лятото на 2023 година
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР