Netflix не си поплюват и поредният трейлър за нов сериал

...
Netflix не си поплюват и поредният трейлър за нов сериал
Коментари Харесай

Напук на скандала! Netflix пускат предистория на Вещерът, минисериалът се казва Blood Origin

Netflix не си поплюват и следващият филмов откъс за нов сериал е реалност. Става въпрос за предисторията на The Witcher. Така сериалът носи и името The Witcher: Blood Origin.

Действието в сериала се развива 1200 година преди познатите ни от събития от книгите на Анджей Сапковски и историята на Гералт от Ривия. Уви, от Netflix прецизираха, че става въпрос за едвам 4 епизода, само че пък най-сетне ще разберем по какъв начин са се появили първите вещери. Ще забележим и сливането на сферите, довело до събирането на хора, чудовища и елфи в един свят.

В основната роля ще забележим Мишел Йео, чиято героиня се споделя Сциан. Тя е същински виртуоз с меча, само че и последната от своето номадско племе на елфи мечоносци. 

Виж още: Преди Аквамен 2: Джейсън Момоа се съблече гол в ефир 

Сциан има опция да върне откраднат меч, взет от племето ѝ по лицемерен метод. За задачата тя се впуска в смъртоносма задача, споделя Deadline.

Освен Мишел Йео, на екран ще забележим още София Браун, Лорънс О'Фуараин, Мирън Мак, Лени Хенри, Джейкъб Колинс и други. Режисурата на сериала е дело на Сара О'Горман и Вики Джусън.

Предисторията идва на фона на нестихващия скандал около отдръпването на Хенри Кавил от The Witcher. Наскоро той разгласи, че напуща сериала. На негово място ще влезе не по-малък любим на феновете - Лиъм Хемсуърт, само че това по този начин и не докара до усмиряване на нажежените от промяната пристрастености. 

Премиерата на Blood Origin е на 25 декември.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР