Netflix наскоро пусна смущаващ документален филм за истински престъпления, наречен

...
Netflix наскоро пусна смущаващ документален филм за истински престъпления, наречен
Коментари Харесай

Какво се случи с бившата Андреа на Арън Куин от „Американски кошмар“ на Netflix?

Netflix неотдавна пусна объркващ документален филм за същински закононарушения, наименуван „ Американски призрачен сън “, за завладяващия случай на похищение, който беше наименуван „ изчезналото момиче в действителния живот “.

От основателите зад хитовите документални сериали The Tinder Swindler, American Nightmare е поредност от три елементи, фокусирана върху същинската история за отвличането на Денис Хъскинс. Нарушител нахлу в дома на Денис и нейния другар Арън Куин и упои и двамата, преди да отвлече Денис.

Арън се втурна към полицията за помощ, само че съмненията незабавно паднаха върху него. В фрапантен поврат Дениз се завърна вкъщи 48 часа по-късно и полицията и медиите незабавно отхвърлиха да повярват, че са жертви на закононарушение. Вместо това те упрекнаха Аарон и Дениз в машинация на обществеността и пилеене на запаси.

В документите някогашната избраница на Аарон Андреа се загатва няколко пъти, което в допълнение ускорява объркването на случая. Не единствено Арън и Андреа спореха за неразрешените му усеща к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР