Нетера промени името на марката, под която предоставя облачни сървъри,

...
Нетера промени името на марката, под която предоставя облачни сървъри,
Коментари Харесай

Cloudware вече е Neterra.Cloud

Нетера промени името на марката, под която дава облачни сървъри, наети сървъри, IPv4 адреси.

Neterra.Cloud е марката, под която Нетера към този момент дава инфраструктура като услуга под формата на облачни сървъри, наети сървъри, IT услуги, хибридни решения, бекъп като услуга, IPv4 адреси и DDoS отбрана.

Брандът Neterra.Cloud наследява Cloudware за по-добро сходство с фирмената еднаквост и по-лесна известност на услугите като част от портфолиото на доставчика на световна съгласуваност и телекомуникационни решения Нетера.

e и адресът на новия уеб страница.

Над 25-годишния опит на Нетера на интернационалните пазари се оказва скъп както при проектирането на облачната инфраструктура, по този начин и при даването и поддръжката на останалите ИТ и телеком услуги на компанията.

Облачната платформа на Neterra.Cloud е основана по този начин, че даже да отпаднат всички сървъри за нейното ръководство, стартираните облачни сървъри ще продължат да работят без спиране.

Резервираността е обезпечена. Съдържанието и конфигурацията на главния сървър се репликира върху минимум още един сървър, който може да размени автоматизирано първия при потребност.

Чрез специфичен контролер и система за денонощен мониторинг опитни инженери следят параметрите на сървърите в действително време.

В резултат софтуерните експерти и хората от бизнеса получават разнородни, работещи, новаторски и механически издържани решения.

Всички те се оферират в надеждни и сигурни, самостоятелни дейта центрове - благосъстоятелност на Нетера, с високоскоростна и предпазена съгласуваност, техническо съоръжение и експертиза в региона.

Страстта и желанието на Neterra.Cloud непрестанно да развива и усъвършенства предлаганите услуги е гаранция, че бизнесът и потребителите получават най-новите и добре работещи решения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР