Нетърпелив съм да се запозная с новите ми съотборници и

...
Нетърпелив съм да се запозная с новите ми съотборници и
Коментари Харесай

Каули: Дойдох в отбор-победител, мачовете в Европа са мечта

Нетърпелив съм да се срещна с новите ми съотборници и треньорите. Това бе първият коментар на новото попълненине на Лудогорец Каули Оливейра Соуса, откакто бе показан като футболист на първенците.

" Дойдох в отбор-победител. Лудогорец е огромен клуб. Името на отбора е познато освен в България, само че и в Европа поради присъединяване си в Шампионската лига и Лига Европа.

Надявам се да оказа помощ на Лудогорец да реализира задачите си. Трансферът ми в този клуб е крачка напред. Мачовете в Европа са фантазия " , показа халфът, притеглен от ФК Падерборн.
 Лудогорец показа Каули, халфът взе №95 Обновена
Лудогорец показа Каули, халфът взе №95

Трансферът е реалност

Той е отпимист за представянето на новия си отбор в мачовете от 1/16 финалите в Лига Европа против Интер.

" За мен ще бъде чест да игра против тим като Интер. Този отбор не ме тормози толкоз. В Бундеслигата съм играл против клубове от същото равнище като Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Наясно съм какво ни чака. Смятам, че Лудогорец има късмет да се показа доста добре против италианците .

Вярвам, че ще покажа най-хубавото от себе си. Надявам се с почитателите да изградим постоянна връзка като другари ", добави Каули, представен от формалния уебсайт на първенците
 Лудогорец показа Каули, халфът взе №95 Обновена
Лудогорец показа Каули, халфът взе №95

Трансферът е факт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР