Нестор Ел Маестро няма да води ЦСКА през пролетния полусезон.Причината

...
Нестор Ел Маестро няма да води ЦСКА през пролетния полусезон.Причината
Коментари Харесай

Циркове в Испания уволниха Ел Маестро

Нестор Ел Маестро няма да води ЦСКА през пролетния полусезон.

Причината е в кавги, които са станали по време на лагера в Испания. Сърбинът с британски паспорт изпуснал съблекалнята, което ядосало шефовете на клуба.

В момента вървят последните договаряния по прекратяването на контракта по взаимно единодушие.

Фаворит за негов заместител е Любослав Пенев, който от дълго време не е работил като треньор. За последно той води “Литекс-2 ” в “Б ” група, като задачата бе да класира отбора, който бе изваден от елита след абсурда с “Левски ” до край за купата. Успя обаче с всички чужденци на ловчанлии и националите да загуби от “Монтана ” на Емил Велев. Същия сезон третодивизионния тогава ЦСКА завоюва трофея с 1:0 над “Монтана ” под управлението на Христо Янев.

В петък би трябвало да е първата подготовка на играчите на ЦСКА след завръщането им от Испания, която е планувана за базата в Панчарево. В събота от 15 часа пък е планувана последната контрола преди подновяването на шампионата против “Етър ” на Красимир Балъков, който през лятото също бе един от разновидностите за треньор на “червените ”.

В същото време не престават странностите към делото за неплатежоспособност на остарялото сдружение с името ЦСКА, което трябваше да е завършило от дълго време. Вместо да стартира да се заплаща на кредиторите от 8-те милиона лв., които бяха платени, валят жалбите. Последните са на Омар Косоко и кондиционния треньор от времето на Миодраг Йешич - Дарко Обрадович. Според синдик Дора Милева всичко по процедурата бе спазено и само се чакаха парите, а от заплащането към този момент мина половин година. /24часа
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР