Нестле за Живей Активно! и Евгени Иванов – Пушката ще

...
Нестле за Живей Активно! и Евгени Иванов – Пушката ще
Коментари Харесай

Варна е домакин на първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол

Нестле за Живей Активно! и Евгени Иванов – Пушката ще посрещнат всички волейболни почитатели на плаж Аспарухово

Най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот – Нестле за Живей Активно! и волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката с поддръжката на Община Варна и ЕКОПАК България провеждат първия по рода си нощен шампионат по плажен волейбол. Нестандартното събитие ще се организира на 7 септември на игрищата на плаж Аспарухово. Евгени Иванов – Пушката ще открие нощния шампионат тъкмо в 19:00 ч. и до среднощ ще подтиква участниците да покажат най-хубавата си спортна страна.
Именно морската ни столица бе определена за хазаин на неповторимото съревнование поради нестихващия състезателен възторг на варненци. „ Варна постоянно е обичала волейбола и тук всички ние се усещаме вкъщи си. С моите дългогодишни другари от Нестле за Живей Активно! нямахме никакви съмнения при избора на хазаин за новото ни начинание. “, показа волейболният ас и уредник на шампионата Евгени Иванов – Пушката.

В шампионата могат да вземат присъединяване всички поданици и посетители на града. Единственото изискване е да се запишат за присъединяване авансово - посредством коментар в събитието на Волейбол Night League във Facebook. Организаторите са планували доста награди и изненади за всички участници в нощния шампионат.
В самодейността ще се включи и дългогодишният сътрудник на Нестле България – ЕКОПАК България. На плаж Аспарухово ще бъдат ситуирани контейнери за разделно събиране на всеки тип боклук от опаковки (стъкло, хартия, пластмаса и метал), с помощта на които плажът ще резервира своята непорочност.
Волейболният шампионат ще завърши в късните часове на нощта като заниманието и незабравимите страсти са обезпечени. Специално за публиката и тимовете уредниците са поканили DJ, който ще се погрижи всички, които не са на терена, да танцуват и поддържат шумно своите любимци.

Нощният шампионат по плажен волейбол дава обещание да се трансформира в традиция и в една от обичаните спортни интензивности на Варна, като цели да въодушеви жителите на града да покажат спортните си умения, до момента в който се забавляват с другари на плажа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР