Nestle обяви, че ще прекрати предлагането на класически шоколадов блок

...
Nestle обяви, че ще прекрати предлагането на класически шоколадов блок
Коментари Харесай

Nestle спира продажбата на още две шоколадови блокчета, включително любимия от детството

Nestle разгласи, че ще приключи предлагането на типичен шоколадов блок от детството Breakaway, дружно с бисквитката Yorkie.

Breakaway, който е формиран от хрупкав храносмилателна бисквита, покрита с млечен шоколад и пусната за първи път през 1970 година, към този момент няма да се създава от март - което значи, че на купувачите не им остава доста време, преди да изчезне вечно. Бисквитите Yorkie също се стопират, само че Nestle ще продължи да създава класическия бар Yorkie.

Nestle съобщи, че желае да направи място за нови артикули и към този момент разгласи нов бар Blue Riband Hazelnut. По създание това е като елементарна Blue Band, която има пластове вафла, покрити с млечен шоколад, само че с прибавен равен лешников заряд.

Говорител на Nestlé UK & Ireland сподели: „ Знаем, че почитателите ще бъдат разочаровани да забележим по какъв начин върви, само че е време да се сбогуваме с Breakaway. Виждаме спад в продажбите на Breakaway през последните няколко години и за жалост трябваше да вземем сложното решение да го приключи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР