Нестандартните изпълнения от ракетата на Григор Димитров са абсолютно нормално

...
Нестандартните изпълнения от ракетата на Григор Димитров са абсолютно нормално
Коментари Харесай

Минаващ удар зад гърба и уинър с 42 километра в час: Магията на Григор в мача срещу Руне

Нестандартните осъществявания от ракетата на Григор Димитров са безусловно обикновено събитие в неговите мачове и това е една от аргументите да бъде толкоз обичан на всички места по света. Българинът е един от тенисистите с най-богат тенис боеприпас и наподобява, че колкото и да го следим през годините, то той постоянно ще откри с какво още да ни изненада.

Точно това се случи по време на вчерашния дуел на първата ни ракета с Холгер Руне от осминафиналите в Монте Карло, който беше изгубен след близо 4 часа борба на корта. Въпреки отрицателният звършек на срещата, ние съумяхме да се насладим на две изумителни имровизации в изплънение на родния ни представител, които накараха публиката да скандира неговото име до последната точка, а Руне несъмнено искаше просто да напусне корта по-бързо и да отпразнува уединено успеха си, тъй като настрои даже неутралните фенове против себе си, което се дължеше на извънредно провокативното му и неспортсменско държание през целия мач.

Първото сензационно осъществяване на нашия съотечественик пристигна при задатък от 4:3 и 30:0 за него във втория сет, когато Руне взе топката извънредно рано от ретур и незабавно нападна мрежата, само че последва феноменална реакция на Григор, който извърши вълшебен минаващ удар зад тила си и не даде никакъв късмет на своя конкурент да направи печелившо воле.

Grigor Dimitrov hits a behind the back shot against Holger Rune in Monte Carlo.

Too smooth.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР