Нестандартна гледна точка обяви Мажд Алгафари. Той каза, че би

...
Нестандартна гледна точка обяви Мажд Алгафари. Той каза, че би
Коментари Харесай

Алгафари: Която и държава да беше нападнала Украйна аз съм ЗА

Нестандартна позиция разгласи Мажд Алгафари. Той сподели, че би подкрепил война против Украйна, която и страна да я беше нападнала.

В момента Путин води там откровена завоевателна война за територии - нещо, което не се е случвало от времето на Втората международна война насам, в случай че изключим нахлуването на Садам Хюсеин в Кувейт през 1990 година и неколкократните опити на арабски страни да унищожат Израел.

В предаването на " Евроком " ТВ - " Часът на избора ", журналистът Мажд Алгафари разяснява визитата на Зеленски у нас и позицията на президента Радев в него.
По негово мнение, " тази позиция беше най-правилната от страна на президента ". Той дефинира визитата на украинския президент като " посещаване на един бедняк, който НАТО са изпратили да проси оръжия напред - обратно ". 
По негови наблюдения, народът поддържа Румен Радев в това отношение по отношение на този " койно не спря да обикаля света да проси оръжие ". Той добави, че България е една от страните, които най-вече доставят Украйна с оръжие и не сме спирали да го вършим.
Позицията си за войната той изрази с думите: " Ако която и да е страна беше нападнала Украйна заради същите аргументи, аз съм ЗА. ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР