Нестандартен секс скандал избухна в руския град Боровичи, Новгород. Заместник-директорът

...
Нестандартен секс скандал избухна в руския град Боровичи, Новгород. Заместник-директорът
Коментари Харесай

Учителка с 20-годишен стаж спи с непълнолетната си ученичка /снимки/

Нестандартен секс скандал избухна в съветския град Боровичи, Новгород. Заместник-директорът на едно от локалните учебни заведения Ирина И. е обвинена, че има връзка с нейната ученичка в 10 клас Лиса, десетокласничка (името е променено), предава "Маш ". Самите влюбени не крият своите усеща.
17-годишната Лиса постоянно разгласява в обществените мрежи изповед, адресирана до обичаната й учителка. Тя също по този начин не остава по-назад и поства фотоси по какъв начин се прегръща с момичето. Скриншот: соцсети За похлупак в обществените мрежи се появиха иснимки, на които учителката и ученичката бяха хванати в пламенна целувка и се допуска, че са взети от Инстаграма на Ирина. Както учителката, по този начин и момичето започнаха да настояват, че скандалните фотоси са правени с фотошоп, а обясненията им в обич са извънредно платонични. Скриншот: соцсети Скриншот: соцсети Започнала е предварителна инспекция на случая.
"Предприети са ограничения за определяне на всички условия на случая и сходството на оповестената информация с действителността. В случай на удостоверение на информация за полов контакт сред преподавател и младеж, неотложно ще бъде взето решение за формиране на наказателно дело ", разясниха управляващите в града. Според информация от уеб страницата на учебното заведение Ирина И. приключва Държавния университет в Новгород със компетентност "Педагогика и способи на началното обучение ". Има професионален опит от повече от 19 години./БЛИЦ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР