Нестандартен начин да отбележат 16-тия си рожден ден избраха колегите

...
Нестандартен начин да отбележат 16-тия си рожден ден избраха колегите
Коментари Харесай

Български звезди отговаряха на въпроси по пижами в БГ Радио

Нестандартен метод да отбележат 16-тия си рожден ден избраха сътрудниците от " Стартер " - утринният блок на БГ Радио. За първи път те отвориха своя дом за гостите си. Водещите Симeон Колев и Богдана Трифонова посрещаха най-верните си участници през годините в блока на пижамено празненство.


Заедно с едни от най-популярните български реализатори, почитателите и слушателите бяха по пантофи в 4-часовия ефир, предаван онлайн от спалнята. Сред гостите бяха и сътрудниците от БНТ1 Спас Кьосев и Ирен Леви, които по пижами отговаряха на провокативните въпроси на колоритните водещи.
Спас Кьосев: Завиждам малко на хората, които се занимават с радио, тъй като малкия екран изисква доста повече внимание. Трябва да спреш и да гледаш телевизия. Знаеш по какъв начин инсталираме всеки един материал всеки кадър, музиката, секундата, паузата. Докато с радиото не е по този начин. Радиото е постоянно с теб, радиото е като пясъка - влиза на всички места.Симеон Колев: Ние сме привикнали да вършим неща, които ни държат будни, живи във всеки смисъл на думата. Забавни, настоящи, забавни, запаметяващи се, в това число и това събиране. Кога различен път ще видиш толкоз доста звезди с пижами, а някои от тях и без пижами.Богдана Трифонова: Това е най-хубавото, което претърпяваме към този момент толкоз години, че сме дружно с тези, които ни слушат и ние двамата.Цялото изявление може да гледате на следващия ден в " Денят стартира ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР