Нестабилното управление на Доналд Тръмп вече се отрази на първите

...
Нестабилното управление на Доналд Тръмп вече се отрази на първите
Коментари Харесай

Заради Тръмп републиканците са на път към знакова загуба в изборите за Конгрес

Нестабилното ръководство на Доналд Тръмп към този момент се отрази на първите частични избори за Конгреса, които се организират и ще се организират в Съединени американски щати пред тази година.
В Пенсилвания републиканците, чийто претендент беше Тръмп, сигурно губят поддръжка - въпросът е в каква степен. В първичната конкуренция сред републиканеца Рик Саконе и демократа Конър Ламб за място в Конгреса обаче към този момент Ламб наподобява печели - с 49,8% против 49,5% за Саконе, който беше обществено подсилен от Тръмп. Тепърва обаче се чака краен резултат, прецизира БГНЕС.
Ако Ламб, който поддържа политика за по-строг оръжеен надзор, завоюва, това ще е първа загуба на републиканците в 18 изборен регион в Съединени американски щати.
Каквото и да се случи, този резултат е забележителен прогрес за демократите след президентските избори, извоювани от Доналд Тръмп. Още повече на това място демократите се отказваха от присъединяване в две предходни гласувания. За съпоставяне - за акцията на Саконе отидоха 9 млн. $. Самият Саконе пък се " популяризираше " като индивидът, който " е Тръмп преди самият Тръмп да стане Тръмп ".
Дори Ламб да загуби в този момент, той ще има късмет на изборите през есента, когато действително ще бъде решено кой какво ще завоюва за Конгреса.
Решителният дял от изборите за Конгрес ще се организира на 6 ноември, като първичните избори ще са през март. На тези избори се гласоподава за нов състав на долната камара на Конгреса – Камарата на представителите, както и една трета от състава на горната камара на Конгреса – Сената. Освен това, 34 от 50 щата ще гласоподават за нов губернатор с четиригодишен мандат, а във Върмонт и Ню Хампшър ще изберат губернатори за идващите две години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР