Неспазване на работното време за кръводарители в Кръвен център -

...
Неспазване на работното време за кръводарители в Кръвен център -
Коментари Харесай

Пловдивско семейство поиска да дари кръв, но се сблъска с безумен отказ

Неспазване на работното време за кръводарители в Кръвен център - Пловдив. За това оповестиха читатели на  Plovdiv24.bg . Ето и описа им: Здравейте, желая да оповестя за следващата безочливост, протичаща се в град Пловдив. На 20.10.2017 година, петък, в 17.35 часа, със брачната половинка ми отидохме в центъра за кръводаряване. Необходимо беше да дадем кръв за наш родственик. Останахме доста изумени, когато защитата на входа на Центъра ни сподели, че ще пръскат срещу хлебарки и към този момент работното време с кръводарители е завършило. 
Обяснихме му, че е незабавно да дадем кръв, тъй като би трябвало да занесем бележката, за дарена кръв, с цел да прелеят на нашия родственик. Отговорът му беше: "Ами елате на следващия ден ". Нито в уеб страницата на кръвния център е упоменато нещо, нито на вратата имаше сложена записка. Започнахме спор, тъй като ние настоявахме да дадем кръв и му казахме, че нарушаваме нищо и сме прави и не е редно без предизвестие да затварят. Въпреки, че сме отишли в работното време, което през седмицата е до 18.30 часа, господинът заключи вратата. Ние продължихме да настояваме да се оплачем на висшестоящо лице. 
Оказа, че няма нито лице, нито телефон и може да се оплакваме единствено на нас. Излезе лекарка, която нямаше бадж с име. Съпругата ми изиска да се показа и тя го направи едвам доловимо, като доктор Тръпкова или Тропкова. Лекарката даже ни попита за какво идваме в този момент в 17.30, а не по-рано, обяснихме й, че сме на работа и в интернет сме ревизирали работното време. Повтори неколкократно същите неща, които сподели и защитата и ние си тръгнахме, тъй като водихме към този момент 15 минути неправилен спор. Докога ще нарушават нашите цивилен права?!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР