Неслучайно всички харесват Алекс от Ергенът. Тя не просто, че

...
Неслучайно всички харесват Алекс от Ергенът. Тя не просто, че
Коментари Харесай

Добро сърце: Алекс от "Ергенът" стана дама на бал! Ето кой е щастливецът

Неслучайно всички харесват Алекс от " Ергенът ". Тя не просто, че беше лицето на положителното в риалитито, само че и сподели нещо доста значимо на всички хора въобще - взаимни отстъпки със себе си не трябва да се вършат!

Александра за следващ път сподели, че сърцето ѝ е голямо. Тя стана дама на бала на момче във Велико Търново. " За мен беше чест да бъда дама на цялостен първенец от Природо-математическа гимназия “Васил Друмев ” във Велико Търново. Пожелавам на Даниел и на всички негови съученици доста здраве, мощ, упоритост, хъс и успехииии! Животът ги чака с отворени прегръдки! ", написа Александра под фотографията по-долу.

Виж още: " Очевидно е, че харесва мъже ": Потребители се усъмниха в сексуалността на Виктор Стоянов 

Как се е стигнало до това събитие, не излиза наяве, само че и различен път сме виждали известни българи да за дама или джентълмен на бала на някой зрелостник. Така да вземем за пример преди дни Лидия беше дама на бала на брат си, а предходната година Галин беше джентълмен на поп-фолк певицата Симона. 

Виж още: Правили ли са нещо Виктор и Бонбонова? Миньончето проговори и за " другарството " с Александра 

" Леле какъв гъзар е това момче с дама Александра от Ергенът ", пишат в коментар под фотографията. " Алекс, като слънце грееш, добротата, която имаш, ти проличава в очите ", радват ѝ се още под фотото. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР