Неслучайно народът е казал: Всеки луд с номера си“. Истината

...
Неслучайно народът е казал: Всеки луд с номера си“. Истината
Коментари Харесай

Цветанка Ризова убедена, че раменете и ръцете й са най-красивото нещо от тялото й - държи да се виждат

Неслучайно народът е споделил: " Всеки вманиачен с номера си “. Истината е, че странностите са присъщи освен на елементарните хора, а и на звездите. Именно подобен е казусът с водещата на предаването " Лице в лице “ Цветанка Ризова, която целогодишно следва правилото раменете и ръцете ѝ да са голи.

Откакто се е наложила като име в родната тв публицистика, тя си разрешава сама да постанова разпоредбите в студиото си, освобождавайки гардеробиерите си от задължението да й сортират разнородни тоалети. Условието, което е сложила пред тях е да й оферират само рокли без ръкави за ефир. В началото се случвало някои от тях да я молят, предлагайки ѝ само рокли с ръкави, само че тя била безапелационна.

Причината за това да не желае да облече риза с дълъг ръкав или пък сако е, че тв водещата доста си харесва раменете и ръцете и държи те да са на показ. Този факт обаче изправя операторите на нокти, защото, в случай че се изпоти, плътта ѝ лъщи и се трансформира в същинско тестване за тях. Именно по тази причина всички минават през гримьор, преди да влязат в студиото, само че няма по какъв начин да се напудрят ръцете на Ризова. Затова им оставало просто да се молят в студиото да е задоволително хладно, че водещата да не се поти, написа " Уикенд ".

В bTV се чудят по какъв начин звездата от " Лице в лице “ устоя без ръкави даже в януарския мраз. Водещата обаче е уверена, че раменете и ръцете ѝ, са най-красивото нещо от тялото й и по тази причина държи да се виждат в ефир. Отхвърляла изрично даже къси ръкави.

В всекидневието си несъмнено, Ризова се облича обикновено и при по-хладно време залага на сака, жилетки и пуловери. Стопли ли се обаче, незабавно ги хвърля и вади роклите без ръкави. Понякога се случва да разреши да покрият раменете й с лека дантела. Като цяло Ризова може да се похвали със забележителна фигура за своите 58 години – фина, изящна и нежна като на напълно млада госпожица, тъй че всяка дреха й стои съвършено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР