Неслучайно 210-сантиметровият исполин Любо Ганев бе признат за един от

...
Неслучайно 210-сантиметровият исполин Любо Ганев бе признат за един от
Коментари Харесай

Любо Ганев: Войната в Украйна не повлия на бизнеса ми с природен газ

Неслучайно 210-сантиметровият великан Любо Ганев бе приет за един от най-великите състезатели в историята на волейбола. С ЦСКА е печелил 5 трофеи и 5 купи на България. Играл е в Италия, в тимовете „ Алпитур “ (Кунео), Агридженто, Сполето и Фано. Има един шампионски сезон и в гръцкия Арис. 

Днес Лупо е сполучлив предприемач и началник на Волейболната федерация. Твърди, че не се изморява, макар многочислените му служебни задължения, даже в противен случай – точно те г поддържат млад. 

На 6 октомври навърши 57 години, само че показва, че поради служебни задължения не е имал опцията да го отпразнува. Според него идващото огромно предизвикателство, пред което ще бъде изправена Европейска комисия е бъдещото развиване на енергетиката.

Прави всичко по силите си да е в час и компанията му да е водеща в сектора освен у нас, а и в Европа. Казано с други думи 57-я си рожден ден изкарал в самолета за Италия. Категоричен е, че бизнесът е с преимущество. 
В никакъв случай обаче не може да каже, че се усеща на годините, на които е. Изпълнен е с упоритости и е подготвен за нови провокации.

Подчертава, че неслучайно от години му споделят „ Царят на метана “. Той е и най-големият производител на полуремаркета и платформи, с които се транспортира компресиран газ. Към момента има голямо търсене поради по-евтиния газ в Сърбия.
За него няма две отзиви по въпроса – цената на природния газ е изкуствено повишена, а като опрощение се показва войната в Украйна. 

След неколкократните му актьорски изяви към днешна дата изрично отхвърля присъединяване във филми и всякакви излъчвания, защото желае хората да го знаят като волейболиста Любо Ганев.
Споделя, че светът от височината на неговите 210 сантиметра, е прелестен. Не е изгубил оптимизма си и счита, че най-хубавото следва. 

По отношение на спорта, твърди, че и през днешния ден му остава време за него, само че единствено след среднощ и то в леглото. Допълва, че докторът му е забранил да се поти преди този момент. 
Към днешна дата тежи 180 кг., които са вярно разпределени по тялото му и не му основават никакви здравословни проблеми. 

Преди време инцидентно се срещнали с доктор Емилова, която го поканила в клиниката, само че Любо дал отговор, че това няма по какъв начин да стане, защото там ядат единствено плодове. Това значи, че в случай че ги посети ще изяде ябълките на всички там. 
Категорично е срещу диетите и следва максимата, че не би трябвало да живееш цялостен живот на диета и като болен, с цел да умреш най-после като здрав.

За себе си обаче признава, че съблюдава единствено ананасова диета – яде по пет пъти на ден всичко, което пожелае, без ананас. 
Отказва да приказва за приятелката си Кремена с извинението, че е представител на сериозна институция и не му отива да разисква персоналния си живот. Категоричен е обаче, че в персонален проект е благополучен.

За някогашната си брачна половинка, синовете и внучка си показва, че са добре и работят при него (с  изключение на внучката, която още е малка). Освен това живеят наоколо и се виждат постоянно. 
Напоследък не му остава време за купони поради многото работа. Посочва, че битието дефинира съзнанието, метода на мислене и на живот.
Към днешна дата не може да не се преценява с общоприетите правила на държание, защото към този момент не е на 25 години.
Източник: Уикенд   
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР